"Tuvalet kağıdıdır bizde listeler. Sana yazıp aramızı bozmak istemem."
- Sansar Salvo

"We should make a list. Lists are good. Lists are good. Lists are good."
-Michael Scott

"Amerikalılar 'The Last, but not list' derler... 'Son olarak ama, liste sonu olarak değil' yani.."
- Hıncal Uluç

Monday, 7 July 2014

Yemek günü adayları.

20 Pidesun  10-10

18 Pita  9-9

16 Ekspres İnegöl 9-7
16 Borsam 8-8
16 H. Lahmacun ?-8

15 Menemen 8-7
15 Karadeniz Fırın(Ölüm poğaçası) 9-6
15 Sini Mantı 8-7

14 Tantuni 7-7
14 Aziz Usta 8-6
14 Tek Çiz 9-5

7 Beppe 3-4


25 comments:

  1. puanlarken yola çıktığım nokta biraz farklıydı. ama açıklama yasak.

    ReplyDelete
  2. halil usta ile inegöl köfteye affetmedm bastım izlenim notlarını.

    ReplyDelete
  3. Eksik mekan var mi? Aklima gelenler bunlar.

    ReplyDelete
  4. Program onerim: hali ustada 1 er lahmacun sonra kosarak borsama orda da 1 er lahmac. Ardindan 2-3 saat curumece. Aonra pidesunda bi altus pideyi iki kisi yemece. Sonra 2-3 saat curumece. Aonra inegol koftede 1 er porsiyon kofte. Sonra olum curumesi. En son pitasa 1 er manti. Hem hamur islerinin arasina baya saat girer. Hem miktari da insani olculerde tutmus oluruz.

    ReplyDelete
  5. Skym bu hesapla 12 saate falan ihtiyacmiz olacak. Aka imkehansiz. Kofteyle mantiyi da yarimsar yiyip arka arkaya patlatabiliriz. O zaman 8 saat yeterli olur. 14-22 hatta.

    ReplyDelete
  6. Pilan iyi pita erken kapatmiyodue heralde soralim onu sakata gelmeyelim. Koftecide 2 porsiyon doyuruyor tek porsiyon yersek sorun olmaz ama slacaya citir ekmek banma tuzagina dusmemek lazim yoksa tikaniriz.

    Bu arada kofteci seyhan muzigin yaninda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 14.00-14.20 halil usta
      14.20-14.30 borsama depar
      14.30-14.50 borsam
      14.50-17.20 ilk çürüme
      17.20-17.30 köfteciye yürüyüş
      17.30-18.10 inegöl köfte
      18.10-18.20 pitaya yürüyüş
      18.20-19.00 pita
      19.00-22.00 çürüme
      22.00 pidesun

      Delete
    2. pitanın kapanma saati gerilimi de olmaz. hamur işlerinin arasına köfte sıkıştırmış oluruz.

      Delete
    3. sonra soda şov üstü mçb. sabaha karşı da 15 puanla altıncılığı paylaşan karadeniz fırıncısı.

      Delete
    4. Köfte sandığından çabuk bitecek. Sürekli çıkarttıklarından servisleri çok hızlı.

      Delete
    5. ekspires adı boşuna değil demek ki. onu hesaba katamadım. ikram çay içeriz programa uymak için. salçaya çıtır ekmek banmak için yaşıyorum şu anda.

      Delete
  7. menemen le baslicaksiniz, basar ariyacak onceden hazirlancak menemenler. beklemek yasak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ilk 5 e giremedi. onu da katarsak 6 mekan yetişmez.

      Delete
  8. Persembe yapalim. Yemeklerden sonra komaya girene kadar soda. Acilinca da mcbye gideriz. Biralari erken alip senanda stoklariz.

    ReplyDelete
  9. louie'de bam bam diye bi konsept vardı. abisiyle birlikte iki mekan belirliyorlar. ikisine arka arkaya gidip iki mekanda da ölümüne yiyorlar. sonra tüm gün başka bişey yemiyorlar. bi ara o konsepti de deneyebliriz. 2 mekan seçmek çok zor olacak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekanların tarzları önemli. Hamur üstü hamur yaparsak yattara oluruz. En az biri et olmalı.

      Delete
  10. Kadikoy pizza vegasa da 8 veriyorum bu arada. Ama son zamanlarda cok yedim. Yemek gunu icin 6 veririm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yemek gunu notum 4 mu 5 mi?

      Program cok yogun ama araya senin icin bi dilim pizza ve benim icin bi tekciz sikistirabiliriz.

      Delete
  11. yemek günü puanlarını ve notlarını paylaş artık. o kadar zordu ki puanlama 100 üzerinden yamak zorunda kaldık.

    ReplyDelete
  12. Sendeki kepsleri yolla baslik acayim.

    ReplyDelete
  13. atçı tekçiz aşkını cidden kaldıramıyorum, market köftesine niye bu kadar aşıksın

    ReplyDelete