Thursday, 13 November 2014

Etin bolumleri (dana-kuzu)


pirzola 8
bonfile 9
antrikot 9
t-bone 10
rosto 8
kol 7
incik 7
döş 7
küşleme 10
kol 8
kelle 9
incik 9
sırt 10
beyti 10
pirzola 9
gerdan 8
külbastı 9
but 8

6 comments:

  1. ete olan sevgimi, kuzu etine olan aşkımı anlamışsınızdır umarım.

    ReplyDelete
  2. kavram kargaşasını kesinlikle kaldıramadım.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesimde bulunmadigin icindir. Boom. Roasted.

      Delete
  3. En çok görüntülenen 3. başlık.

    Ben artık elveda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yorum yapmak için görüntülemeleri düşersek koç hocalarından sonra ikinci.... bilogu kötü temsil ediyor.

      Delete